Carte de oaspeți

Testimoniale, sau mai pe romaneste, Carte de oaspeți. Noțiunea de testimonial vine de la latinescul „testimonialis” și înseamnă ceva care se dovedește cu martori. La origine a fost un termen folosit (aproape) exclusiv de juriști. Apoi, zilele internetului au transferat testimonialul în tehnica de promovare a paginilor web. Concret, un testimonial despre o pagină web este o mărturie a cuiva despre acel ceva ce se promovează în site-ul respectiv; o idee, un produs, o afacere… Eu am ales sa folosesc aceasta facilitate pentru a permite celor care au facut curatari cu mine, ca si terapeut/telepat si cu sotia mea, Danuta, ca si terapeut/coordonator, pentru a-si expune parerile proprii si personale despre munca noastra depusa.

Va multumim!

Visits: 1 Visits: 359974

5 Comments

 • Daria

  EXCEPȚIONALI!!! Chiar e puțin spus… Mi-au schimbat viata, de la mersul pe burta în mocirla, la plutitul deasupra norilor! Va mulțumesc infinit pentru ce ați făcut și ceea ce continuați sa faceți. 💐🌹🐾🏵️🌻🌼🌺

 • Nicolae AVRAM

  Sunteți cel mai buni dintre cei mai buni, iar dacă cineva se îndoiește de munca voastră… eu sunt unul dintre puținii care pot confirma că munca voastră nu este în zadar.
  Vă respect și vă apreciez efortul pe care-l depuneți în lupta voastră împotriva entităților fără corp, pentru a ajuta esențele de lumină în drumul lor, pentru a experimenta în acest univers liber… fără a fi manipulate mental.
  Doresc ca foarte multe esențe de lumină să se trezească și să înțeleagă că sunt suflete de lumină pură și necondiționată, venite aici pentru a experimenta viața în densități joase…în materie.
  Sunt sigur că vor fi din ce în ce mai multe esențe de lumină pură care se vor trezi… iar pentru acest lucru voi aveți o importanță deosebită.
  Suntem bucăți de iubire pură și necondiționată, desprinse din marea iubire pură și necondiționată, venite aici pentru a experimenta nașterea și moartea… noi fiind eterni.
  Vă iubesc!

 • MIHAI

  Inainte de a-mi face regresie, am facut cateva cercetari pe internet, am ascultat cateva sesiuni de hipnoza regresiva, pareri si intuitia m-a condus la Adrian si Daniela BORS.
  O sesiune totala, completa si mult diferita fata de alte sesiuni ale altor terapeuti-telepati. Initial m-am prezentat, cu atitudinea si asteptarile pe care majoritatea le avem cand mergem la doctor, adica iti spui problema, primesti tratament, si mai revii dupa o perioada pt verificare. In cazul lor este mult mai mult de atat .Dupa sesiune am primit suport informational si emotional pt a ma autodescoperi. Insa in cazul meu am mai obtinut ceva, am obtinut caldura si intelegerea, pe care le gasesti la prietenii apropriati, atunci cand ii suni si le povestesti ce ti sa mai intamplat, ce contientizari mai ai, ce emotii, trairi. Mi s-a explicat atat inainte cat si dupa sesiune ce este si ce nu este hipnoza, la ce rezultate sa ma astept, direct, sincer si la obiect, deci fara promisiuni nerealiste, asteptari fantasmagonice si solutii magice. Asadar ajutorul nu se rezuma doar la o sesiune de hipnoza ci la ajutor/suport complet, mai ales dupa, cand fiecare avem propriile noastre constientizari, cand noi intrebari cer a primi raspuns, emotii care cer a fi intelese. Devii treptat mai ATENT, mai PREZENT in proria viata, focusat pe ce este AICI si ACUM si stii ca drumul spre desavarsirea spirituala a fiecaruia dintre noi este doar un proces cu orice implica el. Este placut sa te simti SUVERAN SI CREATOR al propriei vieti, si doresc acest lucru la cat mai multe persoane. Asadar recomand cu drag !!!

 • Crina

  Bună, suflete! Pe o scară de la 1 la 10 sunteți de 12!
  Am căutat, am tot căutat… in afara mea, pe net, pe la prieteni, prin cărți, dar nu găseam. Si intr-o zi am strigat “Evrica!!!”
  Am descoperit esența pură din mine grație altor esențe pure… A fost un drum mai lung dar la capăt am găsit… am găsit smaraldul din interiorul meu!
  Sunteti unici, iubitori, delicati, blanzi, calzi dar profunzi și intenși ca energie… Foarte perseverenti și atenți! Recunoștință și bucurie maximă!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 3 =

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site-ul nostru. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Reject