Sesiuni de curățare

Sesiune de curatare-vindecare-armonizare animale de companie din data de 15.04.2020

O sesiune interesanta in care am adus in prim plan animalele noastre de companie: doua pisici, un motan si o pisicuta, 3 cateluse de talii si varste diferite. Precizam ca si animalele au suflet si spirit, asadar in aceasta sesiune s-a lucrat cu PS-ul fiecarui animal. Am urmarit curatarea lor energetica iar acolo unde a fost cazul s-au facut vindecari si armonizari energetice intre animale. Am inceput cu motanul Negrut caruia am simtit ca i-ar prinde bine sa aiba un dialog la nivel ezoteric cu spiritul reincarnat acum intr-un baietel al motanului Pufulet, un motan pe care l-am iubit noi foarte mult si care ne-a fost alaturi 20 de ani. Apar in scena pe rand, pisicuta Suzi, catelusele Thabita, Foxy si Fetita. In aceasta sesiune de curatare-vindecare, am urmarit si existenta vreunui virus de tip coronavirus specific animalelor.

Sesiune de recuratare din data de 29.04.2020

RECS este un spirit venit de pe planeta Sirius, cu multa experienta si cunoastere acumulata in structurile lui energetice. In cele 1016 vieti avute pana acum in diverse universuri, de la unele foarte negre, la unele foarte pline de pozitivitate, a acumulat de-a lungul liniei temporale  informatie si cunoastere. De la prima venire pe Terra, din dorinta de a acumula in plus cunoastere prin experimentare, a fost deschis anumitor propuneri ale entitatilor care existau deja aici, si care nu doreau decat sa-l blocheze total aici, impreuna cu toata cunoasterea pe care o purta in el. Astfel a fost pe rand, proprietar de copii sclavi, unde “s-a captusit” cu contracte de sclavie pe veci facute cu reptilieni si cu draconieni sau, de cealalta parte,  intr-una din vieti, a fost  vindicator cu ajutorul cristalelor, pe care le iubea, le vorbea, le cerceta si invata lumea sa le foloseasca in mod benefic. Astfel, in anul 1882 e.n. in Scotia, a devenit unul din fondatorii cristaloterapiei de azi de pe Terra. Dar, chiar daca au fost si vieti in care alegea partea pozitiva ca manifestare, contractele pe suflet si inima facute constient sau inconstient continuu pe Terra, l-au adus in acest moment, in care sanatatea ii este destul de grav afectata, la toate nivelele. Astfel, de-a lungul unui an si jumatate a beneficiat de 6 curatari la nivel esoteric, lucrurile imbunatatindu-se mereu la nivel energetic subtil. Din pacate convingerile vechi, gresite si blocante pe care le are incorporate adanc in structuri in ceea ce priveste viata in general, religia, politica si la care nu vrea sa renunte datorita mintii care se simte bine alaturi de un ego foarte mare si care nu-l lasa sa vada Adevarul din viata lui din inima si sufletul lui, l-au adus in acest present dureros si plin de ganduri negative. Si iata cum, conexiunea tot mai slaba dintre minte si inima, desi mereu reinoita de noi in sesiuni, el continua sa nu  vrea sa o recunoasca si in planul fizic, pentru ca il scoate din zona de confort atat de bine cunoscuta. In aceasta sesiune de curatare energetica, vindecam o entorsa veche, durereoasa, care a fost cauzata de un implant la glezna si unul la cap, implanturi puse de reptilieni prin canalul religiei, verificam si curatam corpurle mental si emotional, mintea si inima.

Sesiune de recuratare si recalibrare din data de 06.05.2020

S-a intervenit pentru curatarea si vindecarea la nivelul coloanei vertebrale, zona lombara, la curatarea, refacerea si reintregirea ADN-ului, la deblocarea nervului sciatic si la constientizarea unor convingeri vechi si blocante. Sa va fie benefic tuturor !

Sesiune de curatare din data de 11.05.2020

O sesiune unica prin informatiile primite, care nu poate fi descrisa in cuvinte. Cand o ascultati, lasati-va inima si sufletul deschise pentru a a va permite sa va revelati adevarul pur din fiecare.

Sesiune de curatare din data de 21.05.2020

Reintregirea si curatarea partii subliminale. Primul pas pe care-l facem noi intr-o sesiune de curatare de entitati. Nu poti lucra cu partea subliminala ( Sufletul ) daca acesta nu este intreg si nu poate constientiza ceea ce i se intampla. Mai ales daca legatura lui fireasca cu Spiritul nu exista.

Sesiune de raspunsuri la intrebari, post-curatare din data de 23.06.2020

Viata noastra ne-o creem frumos si armonios pe toate planurile, cu inima sau cu mintea?

Prezentarea recuperarii si reintregirii Sufletului si refacerea legaturii acestuia cu Spiritul – (fragmente) din data de 03.07.2020.

Sesiune de curatare a efectelor nebenefice ale vaccinurilor din data de 04.08.2020.

Un copil minunat care a venit pe Terra cu o misiune deloc usoara si care acum in aceasta viata prezenta, inca de la primele minute de viata ii este blocata din nou,  puterea si stralucirea interioara. Regasirea de Sine se va face prin curatarea si reintregirea Sufletului, crearea conexiunii cu Spiritul lui Pleiadian si curatarea intregii esente de toate efectele nocive ale vaccinurilor primite de la nastere si pana la implinirea varstei de 1 an. Aici este prezentata doar o parte a intregii sesiuni de curatare, vindecare, recalibrare energetica.

Sesiune de curatare din data de 22.08.2020

Despre egregori. Ce sunt si cum ne influenteaza viata prin apartenenta declarata la anumite grupuri.

Un Spirit atlant, minunat, ne impartaseste cateva informatii despre Atlantis, Atlantida si ce inseamna sa fii atlant…

Sesiune de curatare din data de 25.10.2020

Un Spirit minunat de pe Marte ne impartaseste cateva informatii despre Marte, matrixul de pe Marte, ce inseamna sa fii esenta de pe Marte, cateva asemanari si deosebiri dintre Marte si Terra, despre Terra, despre omul pur primordial, despre sarpele kundalini si “iluminare” si despre simbolurile caduceu si uroboros.

Sesiune de curatare din data de 23.11.2020

Reintregirea Sufletului si a Inimii. Un Spirit minunat de pe Sirius A, cu multe vieti in Macrocosmos si pe Terra. Un Spirit care ne-a comunicat propria viziune despre Sirius, despre viata pe Terra si despre Terranii originari.

Sesiune de recuratare din data de 25.11.2020

Ce viata poate avea o fiinta umana a carei minte este lasata fara conexiunea cu inima. Despre urarea “la multi ani” si despre cuvantul “iubire”, folosit in limbajul uzual. Despre energia razbunarii.

Mesaj informativ primit in sesiune de curatare de la un Spirit minunat, de pe Sirius A, din data de 04.01.2021

Informatii despre Terra, Omul pur si influenta nebenefica a entitatilor venite pe Terra.

Sesiune de recuratare din data de 25.03.2021

Sesiune de recuratare (fragmente) facuta unui copil de 6 ani si jumatate. Sufletul este luat prizonier pe o nava reptiliana si fiind foarte afectat si compromis, se opteaza pentru obtinerea unui Suflet complet nou, din dimensiunea 9.

Sesiune de curatare din data de 06.03.2021

O alta sesiune provocatoare si interesanta ( fragmente ) in care descoperim cauza energetica a personalitatilor multiple din planul fizic.

Sesiune de curatare ( fragment ) din data de 04-05.01.2021

Avem informatii interesante (fragmente) dintr-o sesiune de la inceputul anului, pe care v-o prezentam acum.

Sesiune de curatare ( fragment ) din data de 17-18.05.2021

Avem iar o noutate! Informatii primite de la un Spirit Andromedan.

Sesiune de curatare ( fragment ) din data de 30-31.05.2021

Informatii primite de la un minunat Spirit Venusian despre cum se creeaza un copil pe Venus, despre copii de pe Terra, despre Matrix si despre programe parazitare induse de Matrix pe Terra, de tip opresiv pentru fiinta umana si multe altele.

Sesiune de curatare ( fragment ) din data de 27.05.2021

Informatii primite de la un Spirit Pleiadian despre Matrix, viata pe Terra dupa Matrix si multe altele.

Sesiune de curatare ( fragmente ) din data de 06-08.10.2021

Informatii primite de la un Spirit Siriusian despre: cine are ultimul cuvant intr-o esenta cu corp fizic, despre ego, despre lucrul cu noi, cateva informatii despre perioada dinaintea dizolvarii programului parazitar Matrix de pe Terra si de dupa dizolvare si multe altele. Sa va fie de folos!

Sesiune de curatare ( fragment ) din data de 20.11.2021

Informatii despre inducerea autismului la copiii de pe Terra dintr-o sesiune de curatare a unui Spirit inalt din Alfa Centauri, venit pe Terra din dimensiunea 6 si care a fost destul de blocat in manifestarea lui de-a lungul vietilor pe Terra, inclusiv in cea din prezent, prin vaccinurile facute in primii doi ani de viata.

Sesiune de curatare ( fragmente ) din data de 18.12.2021

Informatii primite de la un Spirit Siriusian despre continutul vaccinurilor pentru covid 19 si sars si alte informatii interesante.

Visits: 2 Visits: 295458

21 Comments

 • IO Avram

  Am înțeles că:
  Totul în viață se face cu ÎNCREDERE, TĂRIE și HOTĂRÂT.
  Cuvântul și gândul meu, reprezintă puterea prin care eu distrug sau creez.
  De mine depinde forma pe care o dau realității mele înconjurătoare.
  Cu respect!

 • Vija marian viorel(ROCK)

  Fara cuvinte…! Doar constientizari si sentimente. Succes in continuare si multumesc cu recunostinta si bucurie ca v-am intalnit.

 • Raluca

  Multumesc…. am trait ultima sesiune ascultata… ca si cum as fi trait si eu acele experinte… durere la nivelul pieptului… apasare, disconfort stare de tristete, sincer nu stiu exact in cuvinte sa descriu ce simt, acest amestec de sentimente… Felicitari si mult succes in tot ceea ce faceti !!!!

  • adrian-danut bors

   Multumim, draga Raluca. Toate senzatiile si trairile pe care le descrii sunt datorita faptului ca ai intrat in rezonanta cu energiile din sesiune si nu e tocmai ok. Inainte de a asculta, daca esti atat de sensibila, fa-ti o protectie impotriva preluarii de energii negative, venite de oriunde.

 • Raluca

  Multumesc Adrian-Danut Bors, da asa este, sunt o persoana sensibila… deasemenea sensibila si la energiile din jur… posibil totodata sa fie o parte din povestea mea asta incercam sa spun… dat fiind ca am ascultat si celalalte sesiuni informative si nu imi amintesc sa fi avut vreo senzatie sau daca o fi, a fost oricum ceva nesimnificativ… ma regasesc oarecum, oricat de bizar ar suna poate pt unii asta… sau poate chiar si aici (daca se poate ) pe site cateva formule de protectie ar putea ajuta si pe altii in situatii similare.

  • adrian-danut bors

   Multumesc pentru idee ! Foarte curand va apare pe site si o pagina de unde se vor putea download-a protectii specifice diverselor situatii.

 • Raluca

  Cu drag Adrian, cu siguranta ne vor fi de folos tuturor care rezonam cu acest site !!! Multumesc si eu pt implicare, munca ta… si nu numai… pe viitor poate vom avea ocazia sa vedem si inregistrari video.

 • Adriana Nistor

  Multumesc cu recunostinta pentru toate informatiile oferite, pentru tot ceea ce faceti pt. noi!!!
  Va iubim si va imbratisam cu drag!!!🌸🌸🌸

 • Octavia Herta

  Spiritul Elan va multumeste, oameni frumosi si Octavia din fizic… Sunteti minunati, va multumesc cu recunostinta pentru sesiunile superbe si minunate unde ati folosit peste 6,5 ore din timpul vostru, atit pentru mine cit si pt. spiritul Noran al sotului! Puteti pune fara retinere, sesiunea mea intreaga daca doriti, nu e necesar anonimitatea pt. ca am eliminat orice programe… Stiu ca nu au fost ale esentei mele ci sunt roluri & scenarii induse in acest matrix!
  Multumiri cu recunostinta, va recomand cu drag si in grupul meu de trezire spirituala! Imbratisari la amindoi, minunatilor!🐬🌿🌹🏵💐🌸💮🌲🌱🌴🌳🥀⚘🌷🌼

 • Avram Niculae

  Vă mulțumesc frumos. Am un deosebit respect pentru ceea ce faceți. Conștientizări multiple tuturor.

 • Lenuta Buraga Rizea

  Multumesc cu recunostinta celor doua suflete minunate, Adrian-Danut si Daniela. Am urmarit sesiunile puse pe site, au fost recomandati de Octavia si totusi am fost placut surprinsa si incantata de felul in care stiu, ce nici eu nu le-am spus, desi in chestionar am scris cate in luna si in stele, totusi am omis unele chestiuni pentru ca erau multeeee. Cu intuitia ei deosebita, Daniela a accesat si acele puncte nementionate de mine si tare bine a facut. Sunt tare incintata si multumita de ceea ce au lucrat la mine si pot sa spun ca rezultatele au aparut chiar de-a 2,3-a zi. Prin scoaterea unor frici, emotionalul meu si-a revenit si am vazut rezultatul. Pe partea fizica, acolo au fost multeeee si Danut a avut de lucru ca un adevarat chirurg, dar fara echipa si rezultatele se vor vedea in timp-fiind vorba de fizic. Va tin la curent. Mai trebuie sa imi fac si eu temele de casa, pai!! Cu multa recunostinta, …. de pe Venus. Va iubesc pe toti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × one =

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site-ul nostru. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Reject