Spiritualitate autentica

Ce este spiritualitatea?

Spiritualitatea este calea evolutiei. Ea este legata in mod indisolubil de starea de fericire. Si starea de fericire de spiritualitate.

Din punctul de vedere, sa spunem, al Universului, spiritualitatea este calea prin care el evolueaza continuu. Evolutia inseamna o dezvoltare continua. Este o optimizare a modului in care functioneaza un lucru. Este o perfectionare. Asadar, intelegem ca spiritualitatea este optimizarea modului in care evoluam ca si constiinta.

“Spiritualitatea este calea pentru imbunatatirea modului in care traim, gandim, simtim si actionam. Aceasta include totul incepand de la modul in care ne petrecem timpul, pana la ceea ce mancam, cum dormim, cum comunicam, cum ne castigam existenta si multe altele.

Spiritualitatea si felul in care evoluezi patrund fiecare aspect din intrega ta viata si dincolo de ea. Ea este modul in care tu EXISTI.

Sa aruncam o privire la radacina cuvantului “spirit”, cu scopul de a obtine un indiciu  privind semnificatia sa din punct de vedere  academic…

Spirit inseamna “ Sinele adevarat sau Sufletul”. De asemenea, inseamna “ vigoare si tarie de caracter”. Si in acest context, are sens.

Spiritualitea este calea evolutiei. Este cea mai puternica si importanta parte din ceea ce tu reprezinti si din modul in care traiesti. Este lumina calauzitoare pentru deciziile pe care le iei si baza moralitatii tale personale.

Spiritualitatea este cea care TE DEFINESTE.

Un filosof celebru (Platon) a declarant ca, cele mai importante intrebari pe care o fiinta umana le poate avea, sunt: Ce este adevarat? Ce este bun? Ce este frumos?

Spiritualitatea este cheia pentru a raspunde la aceste intrebari stravechi.

Cu alte cuvinte, secretul fericii il constituie progresul evolutiv.

Cand lucrezi la spiritualitatea ta si faci progrese de care esti CONSTIENT, te SIMTI FERICIT in interiorul tau. Te simti implinit. Secretul fericirii este  progresul evolutiei spiritual. Asadar, daca vrei sa fii fericit, atunci fa progrese, apreciaza-le si o sa simti fericit. Fericirea aceata este leacul pentru depresia, tristetea, singuratatea oricarei personae. Este chiar atat de simplu pe cat pare.”

Robert  Bruce

Visits: 2 Visits: 295391

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 1 =

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site-ul nostru. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Reject