Din Lumea Astrala,  Spiritualitate si Dezvoltare Personala

Găsirea ușii de ieșire din Matrix

Am studiat intens lumina și părțile întunecate ale acestei realități și ale mele, și am constatat că există un lucru care va face să apară ușa sau ieșirea din această realitate. Acest lucru despre care vorbesc a fost uitat de mulți jucând jocul polarităților intense (întuneric / lumină).

Obiectivul principal este de a împărtăși experiența mea personală și ideile celorlalți despre adevărata natură a realității noastre și cine suntem cu adevărat. În rezumat, observația mea este că realitatea pe care o vedem, o gustăm, o atingem, o simțim și o vedem este o matrice holografică creată pentru a experimenta o realitate fizică tridimensională.

În cadrul acestei realități pe care o experimentăm este o polaritate extremă de întuneric și lumină. Motivul polarității extreme este că Pământul se mută din această frecvență vibrațională într-o frecvență vibrațională mai mare și, pentru ca omenirea să urmeze exemplul, trebuie să se „trezească”. Trezirea implică punerea la îndoială a tot ce există în realitatea și conștientizarea ta. Circumstanțele extreme îi împing pe oameni spre schimbare și în afara stagnării.

Cine ești și de ce ești aici?

Trezirea implică, de asemenea, să știi cine ești și cum ai ajuns aici. Este foarte asemănător cu trezirea dintr-un vis. Când știi cine ești și când îți dai seama că nu ești corpul tău și că nu mori niciodată, te spală o libertate care îți permite să ai o pace interioară în timp ce realitatea noastră se prăbușește. Acest lucru ne aduce mai aproape de înțelegerea și amintirea a ceea ce trebuie să facem pentru a găsi ușa. Sunteți aici pe Pământ în acest moment, astfel încât să vă puteți trezi și să ieșiți din matricea din care ați făcut parte timp de eoni ai „timpului”, deoarece Pământul servește ca un portal din a treia dimensiune și polaritate extremă. Trebuia să vii mai întâi aici pentru a te întoarce acasă. Există chiar și câteva suflete care și-au părăsit lumile pașnice pentru a veni aici pentru a-i ajuta pe cei care au rămas blocați să găsească ușa când este disponibilă.

Cheia ieșirii din matrice

Ocazional am slujit întunericul în trecut (mai ales din ignoranță sau înșelătorie) și am slujit și lumina în multe alte vieți. Am fost pendulul extrem, mișcându-mă înainte și înapoi pentru a-mi echilibra experientele de-a lungul vieților și pentru a-mi extinde experiența sufletului. Singurul lucru la care mă străduiesc în această viață, care îmi va permite să ies din această realitate, este Echilibrul.

Echilibrul adevărat se realizează atunci când puteți vedea toate punctele de vedere dintr-o perspectivă superioară. Înțelegeți necesitatea întunericului pentru vampirism energetic și înțelegeți și nevoia luminii de a servi, proteja și lupta pentru libertate. Vă dați seama că chiar și echipa de lumină poate deveni cu ușurință dezechilibrată, iar a fi un „lucrător la lumină” extrem atrage pur și simplu întunericul ca molii la o flacără, deoarece așa funcționează echilibrul. Pentru fiecare acțiune a lor este o reacție egală și opusă. Când îți dai seama că în cele din urmă te lupți doar cu tine însuți și că, fiind extrem în orice, vei atrage polaritatea opusă, atunci poți să faci un pas înapoi și să încerci să-ți dai seama cum poți opri acea luptă. Nu înseamnă că te culci și lași întunericul să preia. De asemenea, nu înseamnă că stai în puterea luminii cu o sabie pentru a câștiga în cele din urmă bătălia pentru pământ și omenire. Înseamnă că scoateți aspectele întunecate și luminoase din interiorul dvs., acceptând că ați jucat acest joc pentru a experimenta tot ce avea de oferit.

Punctul zero

Echilibrul produce energia punctului zero care deschide portalul pentru ieșirea din această realitate. Unii o numesc ascensiune, iar unii o numesc incensiune. Acest portal există în interiorul dvs. și este activat prin conectarea inimii cu sistemul endocrin. Pământul primește, de asemenea, frecvențe aliniate cu activarea sau rearanjarea ADN-ului nostru latent. Doar dvs. vă puteți activa portalul acceptând și curgând cu aceste frecvențe. Odată ce este activat, nu poți mai fi niciodată influențat de polaritate extremă și începi să atragi o nouă realitate care este armonizată și echilibrată. Pur și simplu vă deplasați către o frecvență care rezonează cu propria dvs. frecvență. Când începeți să deblocați portalul, începeți să deveniți observatorul a ceea ce se desfășoară în această realitate. Sunteți „în această realitate, dar nu din ea”. Observați că sunteți creatorul realității voastre pe baza contractelor și acordurilor încheiate înainte de întrupare, dar vedeți și cum puteți schimba realitatea dvs. luând decizii conștiente în momentul de acum care schimbă trecutul și viitorul. Punctul zero este îndepărtarea vălului uitării și alinierea roților timpului, astfel încât să vedeți ieșirea și să vă deplasați spre el.

Sunteți un aspect al Sursei

Sursa a creat. Dupa care fiecare a ales. Întuneric sau lumină. Sursa a creat Spirite care au ales sa fie ființele care au preluat șablonul organic al Pământului și șablonul organic al corpului uman care permite experiența Pământului organic. Dacă ar fi fost un lucru interzis de făcut, conștiința Pământului nu ar fi permis-o în primul rând. Dacă ar fi fost un lucru atât de oribil, nu ne-am fi încarnat niciodată pe el. Am făcut un pariu înainte de a veni aici: să aflăm cine suntem și  dacă că suntem cu toții? Am învăța cum să oprim extremitatea din noi înșine într-un echilibru armonios care cântă o nouă vibrație? Răspunsul există în fiecare din noi. Doar noi înșine cunoaștem adevăratul răspuns.

Dezechilibru masculin și feminin

Echilibrul lipsește și între masculin și feminin. De când omul androgin a fost împărțit într-un bărbat și o femeie în scopuri reproductive, a existat o bătălie pentru dominația și controlul sexelor. În Orion, regina feminină guvernează, iar pe Pământ a patrulat patriarhatul, în timp ce femininul a fost suprimat. Trebuie să fim atenți atunci când aducem femininul înapoi pe Pământ că nu este să conducă sau să domine masculii. În prezent, există o serie de programe dominante, care controlează femeile, care compensează excesiv dominația masculină. Întrucât realitatea exterioară este o reflectare a interiorului, echilibrarea aspectelor masculine și feminine din noi în mod individual va ajuta la echilibrarea acesteia în realitatea noastră. Aceasta înseamnă că femeile pot renunța la programarea mass-media de suprasexualitate, tocuri înalte și înfometare, iar bărbații pot învăța să-și simtă emoțiile, mai degrabă decât să joace rolul tipului dur.

Haosul aduce schimbare și transcendență

Pe măsură ce circumstanțele vieții tale par să se transforme și să se schimbe acum mai repede ca oricând, îți dai seama că viața de veghe este doar un vis sau o matrice pe care ai vrut să o experimentezi. Adevărul tău este sufletul tău care există în afara matricei. Această realizare aduce calm și echilibru în viața ta și îți permite să observi mai degrabă decât să reacționezi și să interacționezi cu bătălia. Cu aceste cunoștințe, vă păstrați energia pentru dvs. mai degrabă decât să o dați în matrice. Această energie vă va propulsa acolo unde trebuie să mergeți când ușa se deschide. Nu vă lăsați prins de distragerea atenției de la „priviți aici”. În schimb, concentrați-vă pe privirea în interior și îndepărtarea mai departe de iluzie. Pe măsură ce observați în continuare, plutitorul dvs. tot mai sus departe de luptă într-un loc de pace și știința care vă permite să continuați să înțelegeți mai bine ceea ce s-a întâmplat, ce se întâmplă în prezent (și de ce) și ce vă rezervă viitorul. Simt că viitorul meu deține un loc în care polaritatea extremă nu mai există pentru că nu mai este necesară. Va fi fost un instrument pentru a mă propulsa din matrice în timp ce fuzionez cu tot ceea ce sunt și cu toate viețile pe care le-a avut sufletul meu. Există un joc complet nou care ne așteaptă, iar punctul zero prin echilibru este poarta stelară care va deschide ușa acestei noi realități.

Visits: 5 Visits: 295396

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 11 =

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site-ul nostru. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Reject