Sănătate

Testul muscular. Cum aflăm ce gândește subconștientul nostru?

Pentru acest lucru putem folosi testul muscular. Muschii nostri sunt un bun instrument de detectare a adevarului sau a minciunii. Cand spunem adevarul ne simtim energizati iar muschii nostri se intaresc, cand spunem o minciuna ne simtim slabiti iar muschii la fel.

Exista mai multe posturi sau diferite grupe de muschi pe care le putem folosi pentru acest test dar cel mai simplu si la indemana este stand in pozitie verticala, in picioare. Stand astfel, cu picioarele paralele, eventual foarte usor indepartate, tinem ochii inchisi si directia privirii orientata in jos (evident pe sub pleoape). Rostim apoi in gand sau cu voce tare cuvantul “Da”. Asteptam sa vedem reactia organismului, care se va misca usor intr-o anumita directie. Apoi ne redresam pozitia corpului si afirmam in gand sau cu voce tare “Nu”. Din nou corpul se va misca in mod natural intr-o directie.

Daca corpul este bine hidratat si echilibrat energetic, la afirmatia “da” se misca in fata, iar la “nu” se inclina in spate.

In cazul in care miscarea este inversa, se recomanda cateva “trucuri”, pentru hidratare si echilibrare.

Hidratare. Bei apa, multa, cel putin o cana plina sau tii mainile pe rinichi aplicand o usoara presiune.

Echilibrare energetica. Aplici cateva batai cu varful degetelor de la o mana in zona glandei timus, adica in zona sternului sau popular “cosul pieptului”. In timp ce faci acest gest, zambesti si te gandesti la cineva pe care il/o iubesti. Aceasta poarta denumirea de activarea timusului, dar in fapt ce face este ca activeaza circulatia energiei pe majoritatea meridianelor energetice pentru ca ele trec prin acea zona.

Apoi reiei testul. Raspunsul corpului la Da/Nu este indicatorul pentru validitatea raspunsurilor. Daca el nu se misca la “da” in fata si la “nu” in spate, ci invers, atunci nu se poate aplica testul pentru identificarea programelor din subconstient.

Doua alte versiuni de test pentru a vedea daca poti aplica testul muscular pentru determinarea programelor sunt:

  • Prima data te gandesti la cineva pe care il iubesti, iar inclinatia ar trebui sa fie in fata; apoi la cineva pe care il detesti/respingi si inclinatia sa fie in spate

Testul muscular este o versiune simplificata si mai putin sofisticata si pretentioasa a Testului Kinesiologic.

Principiul de baza in testul muscular si kinesiologic este ca tot ceea ce este Adevarat, pozitiv si pro-viata este ca un “Da” si produce o energizare a corpului prin alinierea atentiei noastre la o informatie de vibratie inalta. Orice este fals, minciuna, negativ sau detrimental vietii este ca un “Nu” si produce o slabire musculara. Exista filmulete, cursuri si carti pe aceasta tema, cel mai proeminent promotor al testului muscular in varianta sa complexa (kinesiologie) este Dr. John Diamond autor al cartii “Corpul tau nu minte” (Your body doesn’t lie).

Kinesiologia este un instrument de cercetare, care presupune obiectivitate si detasare de topica studiata. Iar cand vine vorba de propriile noastre ganduri si sentimente suntem cat se poate de subiectivi.

Frumusetea si simplitatea testului muscular in forma in care v-o descriu este cat se poate de subiectiva. Corpul nostru reactioneaza imediat si clar la orice mintea ii spune ca este prieten sau dusman, adevar sau falsitate din perspectiva sa interna.

Astfel, dupa ce ai verificat daca esti bine hidratat si echilibrat energetic, poti incepe aventura de descoperire a mintii tale subconstiente. Sa zicem ca tu iti doresti mai multi bani si totusi nu reusesti sa faci, sau faci si ii pierzi repede. Poti testa atunci cateva programe de tipul: “Daca fac mai multi bani, oamenii vor incerca sa profite de bunatatea mea”; “Bani multi, probleme multe, iar eu sunt satul de probleme”; “oamenii cu bani sunt nefericiti sau hoti”.

Cum procedezi? Stai in continuare in picioare, vertical, cu ochii inchisi, privirea in jos si afirmi in gand sau preferabil cu voce tare oricare dintre afirmatiile de mai sus sau altele ale tale: Ex. “banii nu trag la mine”. Apoi astepti sa vezi reactia corpului tau. Daca se inclina in fata inseamna ca “Da” –“ banii nu trag la mine” este un program din mintea ta subconstienta. Evident ca avand un asemenea program, si altele pe tema data, realitatea ta va arata intr-un fel. Noi atragem in viata ceea ce corespunde credintelor noastre.

Cineva care are o convingere “sunt urata”, degeaba prietenii, familia si cei din jur ii admira frumusetea de 100 de ori pe zi, ea tot “urata” se va vedea. Se va compara cu imagini, cu persoane care au alte calitati decat ea, pentru a-si dovedi ca are dreptate si chiar va incerca sa te convinga si pe tine ca “asa este”: “uite ce nas am”; “uite ce picioare”, “nu am…”; “sunt … nu sunt…”.

Unele credinte ne sunt foarte evidente, chiar le spunem sub forma de gluma in conversatiile cotidiene, dar acest lucru nu le face mai putin nocive si limitative. Pentru a le putea transcende primul pas este sa le constientizam. Apoi sa acceptam profund ca este posibil ca ele sa fie doar o poveste, un mit, in care noi credem in prezent ca este realitatea. Cand spunem ca ceva “asa este” ne bazam pe dovezi acumulate in timp, dar ele nu sunt decat o dovada in plus a faptului ca atragem ceea ce gandim.

Visits: 2 Visits: 359915

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × two =

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site-ul nostru. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Reject