Antrenarea Mintii,  Cosmos, Univers, Fizica Cuantica,  Dezvoltare Personala,  Spiritualitate autentica

Evoluția spiritualității autentice sau cum să devii un om de succes prin dezvoltarea cunoașterii spirituale autentice

Spiritualitatea autentica prin iubirea de sine neconditionata este calea evolutiei in intregul Multivers dar si aici unde ne aflam noi in dimensiunea 3, universul 6. Ea este legata in mod indisolubil de starea de fericire autentica. Si starea de fericire, de spiritualitatea autentica.

Dar ce inseamna evolutie? Evolutie inseamna o dezvoltare continua. Este optimizarea modului in care functioneaza ceva. Este o tendinta naturala catre mai bun, mai bine, catre un anumit grad de perfectionare a viziunii proprii despre viata si despre creatie.

Succesul evolutiei spirituale autentice este cel mai mare tel pe care-l poate experimenta o fiinta umana.

Daca ai o inima plina de iubire neconditionata si o minte activa, plina de pozitivitate si optimism si o legatura buna, permanenta, creata constient cu amandoua, atunci indeplinesti conditia necesara pentru a-ti dezvolta toate abilitatile interioare latente si pentru conectarea mai profunda cu Sinele tau propriu.

Asadar, luand toate acestea in considerare, intelegem ca integrarea la toate nivele finite a spiritualitatii autentice de fapt duce catre optimizarea modului in care evoluam ca si constiinta, prin orientarea atentiei catre interiorul nostru, de gasire a solutiilor situatiilor ce apar in viata doar in interiorul nostru, incepand cu primul nivel, acela de constientizare a noastra ca fiinte energetice care traiesc in acelasi timp in doua planuri energetice: in planul fizic, material si grosier (corpul fizic) dar si in planul eteric, subtil si elevat (spiritul si sufletul), ghidandu-ne permanent si constient dupa Legea iubirii neconditionate si a Legii Rezonantei. Asadar, doar in noi gasim, de fiecare data, toate raspunsurile la situatiile ce apar de rezolvat in viata noastra, pentru ca suntem spirite unice, cu experiente unice si cu moduri de a percepe viata unice. Nu ne putem compara unii cu ceilalti in niciun domeniu al vietii de pe Terra si nici nu putem gasi raspunsuri la situatiile din vietile noastre unice in exteriorul nostru, indiferent cate puncte comune am gasi in mod aparent.

Spiritualitatea autentica este calea pentru imbunatatirea modului in care traim, gandim, simtim, percepem cu simturile din planul fizic si care ne permit sa actionam intr-un anumit fel intr-o anumita situatie. Profunzimea spiritualitatii autentice include totul, incepand de la modul in care ne petrecem timpul, pana la ceea ce si cum mancam, dormim, comunicam, cum cream abundenta si prosperitatea proprii adevarate etc.

Iar cea mai buna cale de a intelege un principiu ce tine de spiritualitata autentica –poate singura cale- nu e sa citesti despre el intr-o carte, intr-un grup de pe fb sau de pe net, sau sa auzi pe cineva explicandu-l, ci sa-l pui intr-un context care sa demonstreze mintii proprii cum functioneaza. Dupa ce-l vei simti, percepe, vedea in actiune, mintea ta va ajunge la o convingere absoluta si sigura. Iar acest lucru o va elibera definitiv de modelul unei minti care creeaza inconstient si automat.

Spiritualitatea autentica este calea evolutiei.

Spiritualitatea autentica si felul in care evoluezi patrund fiecare aspect din intrega ta viata si dincolo de ea. Ea este modul in care tu EXISTI.

Este cea mai puternica si importanta parte din ceea ce tu reprezinti si din modul in care traiesti. Este lumina pura interioara care te ghideaza in toate deciziile pe care le iei si baza nivelelor superioare de evolutie in Multivers

Spiritualitatea autentica este ceea ce TE DEFINESTE ca esenta umana.

Un filosof celebru (Platon) a declarat ca cele mai importante intrebari pe care o fiinta umana le poate avea sunt: Ce este adevarat pentru mine? Ce este bun? Ce este frumos?

Iata cum inca din anii ‘20, Buckminster Fuller, viitorolog american, s-a hotarat la 32 de ani sa faca un experiment pentru a vedea daca o persoana oarecare asa cum era el la momentul respectiv, fara un ban in buzunar si total necunoscut, ar putea sa-si schimbe total viata dar si lumea din jur. In acest sens, s-a hotarat sa lase definitiv trecutul deoparte, sa renunte la modul de gandire comod si limitativ si s-a intrebat: “Dar daca?”, intrebare care i-a schimbat total modul in care s-a perceput.

Nu numai ca a devenit arhitect, inventator, autor de carti  si teoretician de sisteme, designer, filozof și viitorolog, dar intre 1927, cand a inceput experimentul, si 1983, anul cand a murit, a scris 28 de carti, a primit 44 de distinctii, a inregistrat 25 de brevete de inventii in S.U.A. si a schimbat total mentalitati si perceptii asupra vietii de pe Terra, Universului si legaturii dintre ele.

Spiritualitatea este in noi si este cheia pentru a raspunde la toate aceste intrebari si care tocmai acestea o fac sa fie autentica.

Cu alte cuvinte, secretul fericirii il constituie progresul evolutiv autentic raportat la Sine si imi doresc sa te inspire toate acestea si pe tine sa faci un experiment cu propria viata, cu curaj, intelepciune si determinare si sa-ti folosesti energia proprie doar pentru a deveni cea mai iubitoare, mai curajoasa, mai curioasa, mai superba, mai fantastica, mai vesela, mai creativa, mai binevoitoare si mai inteleapta fiinta umana posibila.

Cand lucrezi la spiritualitatea ta si faci progrese de care esti CONSTIENT, te SIMTI FERICIT in interiorul tau. Te simti implinit. Secretul fericirii este progresul evolutiei spirituale. Asadar, daca vrei sa fii fericit, atunci fa progrese prin munca perseverenta cu tine, apreciaza-le si o sa te simti fericit. Fericirea aceasta autentica este leacul pentru depresia, tristetea, singuratatea oricarei persoane.

Dar mai presus de toate, integreaza-ti spiritualitatea in viata de zi cu zi.

Pentru ca realitatea, in acest context, este doar un instrument de invatare. Este un mecanism de feedback: atunci cand iei o decizie gresita, esti atentionat si disciplinat cu o scadere a calitatii vietii tale. In acest fel, noi, esentele umane INVATAM atat din reusitele noastre, cat si din esecurile si greselile noastre.

Realitatea este nimic mai mult decat un joc pe care e necesar sa il pui in practica in scopul de a evolua, folosind instrumentele date de catre Univers (legi universale etc.).

Este chiar atat de simplu pe cat pare.

 • Sensul Vietii

Din vremuri stravechi oamenii au analizat sensul vietii.

Chiar asa, voi care credeti ca este scopul vietii?

Raspunsul: sa evoluezi, bineinteles, invatandu-ti lectiile si avand o atitudine deschisa si optimista in fata fluxului vietii la fiecare moment. Este acelasi motiv pentru care existi. Adica pentru a EVOLUA ca si nivel de constiinta. Nimic altceva.

Atentie la marea diferenta: pentru a evolua si nu pentru a supravietui. A evolua inseamna sa mergi cu curaj inainte in viata ta invatandu-ti lectiile, fiind creator benefic constient si avand o atitudine optimista si deschisa tuturor fluxurilor energetice de schimbare care vin din Univers.

A supravietui inseamna doar ca vei reactiona la tot ceea ce altii creaza constient sau nu, asadar nu esti tu cel care creeaza constient in viata ta. Vei trai in frica si vinovatie si nu vei simti ca meriti sa te iubesti neconditionat sau sa primesti iubirea prin orice forma de manifestare ar veni catre tine.

Sensul vietii se afla in latura ta interioara spirituala. Se afla in experientele pe care ti-ai dat voie sa le traiesti in timpul vietii si atitudinea cu care le-ai primit. Iar aceste experiente sunt imbunatatite atunci cand lucrezi perseverent la dezvoltarea ta spirituala.

Sensul vietii este redat de momentele pe care le experimentezi, pe masura ce avansezi pe calea evolutiei tale.

Cum stii ca faci un progres? Este impulsul acela de fericire pe care il simti atunci cand ai un moment de “a-ha!”. Este atunci cand ai o idee fantastica, iar becul de creativitate si ingeniozitate ti se aprinde deasupra capului. Cand faci si simti ca este alegerea potrivita si vezi rezultatele minunate pe care le obtii.

Ca fiinta umana menirea ta este una singura: SA EVOLUEZI PERMANENT.

Acesta este motivul pentru care esti o fiinta constienta inteligenta.

 • Practica vs. Intelectualism

Pentru a evolua in mod activ, pentru a creste, pentru a face toate lucrurile pe care ai potentialul sa le faci in aceasta viata, e necesar sa-ti exersezi in mod activ spiritualitatea autentica. Adica, sa pui teoria in practica in planul material, fizic.

Una dintre greselile pe care le fac oamenii atunci cand se hotarasc sa inceapa sa mearga pe un drum de spiritualitate autentica este faptul ca analizeaza in mod exagerat. Ei au impresia ca e necesar sa stie la nivel mental totul despre ceva, in scopul de a face ceva in planul fizic cu acel lucru. Doar ca aceasta atitudine ii tine departe de adevarul lor propriu si de spiritualitatea autentica.

Adevarul este ca nu e necesar sa cunosti teoretic geneza Constiintei, geneza Sursei de Constiinta a Multiversului sau sa stii cele mai amanuntite detalii ale Sinelui tau, pentru a-ti incepe dezvoltarea spirituala. E necesar doar sa pui in practica un anumit timp, cu incredere si perseverenta, anumite tehnici si exercitii si sa simti pe propria piele efectele lor energetice din planul fizic.

Nu e necesar sa cunosti mental multe lucruri sau sa porti cu tine un bagaj imens de informatii pentru a te interioriza si a face o meditatie si a lucra cu energia ta zilnic, tocmai ca sa te cunosti si din punct de vedere energetic. Sa retinem faptul ca, corpul nostru mental, mintea sunt conectate energetic nebenefic la mintea colectiva de pe Terra, manipulate si interferate de entitati prin matrix si creier reptilian. Tocmai de aceea  prin mintea noastra trec zilnic in mod obisnuit peste 60.000 de ganduri, din care doar 1% reprezinta ganduri positive, creatoare benefic si care corespund adevarului propriu al fiecaruia, restul doar induc stari de confuzie mentala si negativitate.

Asa ca, da-ti voie doar sa simti si sa percepi energia proprie si starile pe care ti le dau meditatiile de conexiune energetica cu Sinele tau, cu inima ta sau anumite exercitii fizice facute constient cu corpul fizic.

O mica pregatire intelectuala despre cum functioneaza totul este utila pentru a oferi o baza, in asa fel incat mintea sa fie multumita ca are informatii si ca e folosita. E necesar doar sa cunosti cateva lucruri, ca reper, pentru a incepe. Restul e practica interioara energetica facuta cu constienta, determinare si perseverenta.

Drumul dezvoltarii tale pana in momentul in care vei dobandi un oarecare succes cu propriile tale abilitati spirituale latente si cu evolutia ta, este de fapt drumul in care iti acorzi doar tie atentie si concentrare, in care iti dai voie sa simti, sa percepi toate schimbarile energetice care se produc in tine si sigur nu iti va mai pasa deloc de partea intelectuala a acestor lucrururi. Vei fi mult prea absorbit de propriul progres si de schimbarile benefice pe care le vei simti din ce in ce mai clar in tine. Si care te vor face sa te simti bine, din ce in ce mai bine.

Pentru ca singura cale de a evolua si de a-ti dezvolta propriile abilitati extrasenzoriale (parapsihice) latente este sa pui in practica teoria si sa aduci in viata de zi cu zi, in planul material, spiritualitatea.

Pentru ca, asa cum spune teoria cuantica, taramul lumii invizibile – numit planul astral sau Univers/Cosmos/Multivers/energie subtila/Camp de Constiinta – este de fapt mult mai important pentru creatie si viata, decat ceea ce putem vedea cu ochii fizici.

Pentru ca acest Camp de Constiinta este de fapt un camp energetic urias, un Camp al Infinitelor Posibilitati ce creeaza continuu din energia iubirii neconditionate, un camp energetic care conecteaza toate spiritele si sufletele, inclusiv aici in 3d si pe Terra, cu deosebirea ca tehnologia matrix instalata de reptilieni a avut puterea sa blocheze si sa interfereze nebenefic un procent semnificativ din energia iubirii neconditionate venite din Universul iubitor, infinit si abundent benefic si sa induca prin creierul reptilian posibilitati de creatii prin energii de joasa vibratie (razboaie, arme etc.).

Iar conexiunea ta permanenta si constienta cu acest Camp energetic benefic si infinit iti va asigura o ghidare benefica exacta si nelimitata pentru tot ceea ce iti vei dori si ii vei cere vreodata.

Motivul pentru care nu ai stiut pana acum acest lucru este ca ti-ai insusit, de-a lungul sutelor de mii de ani, obiceiul nefast si nefiresc de a te simti separat si nu in conexiune cu Campul de Constiinta al Infintelor Posibilitati Benefice si, in mod particular, de Sinele tau.

 • Dar ce sunt abilitatile extrasenzoriale/parapsihice si de ce ar trebui sa te preocupe?

O abilitate parapsihica/extrasenzoriala reprezinta capacitatea de a-ti folosi mintea constienta pentru a realiza ceva ce in mod general este considerata a fi “un miracol”, ceva ce pare imposibil in mod normal in planul fizic. Fie ca este vorba despre perceperea unor infomatii, imagini etc. de la distanta, fie despre vindecarea unor boli, o abilitate parapsihica reprezinta capacitatea unica de a produce o schimbare a realitatii proprii prin modul de a gandi si de a crea constient.

In prezent, aceste abilitati parapsihice sunt o re-descoperire si o re-cunoastere in plan fizic a ceea ce suntem de fapt la nivele subtile, energetice si pe care, candva, la inceputul evolutiei noastre pe Terra, le aveam in manifestare natural si erau o  modalitate de a ne manifesta puterea interioara atat in planul fizic cat si la nivel eteric instantaneu si permanent. Odata cu instalarea matrixului pe Terra, in urma cu 450.00 de ani, toate acestea au fost blocate si, de-a lungul sutelor de vieti am uitat pur si simplu ca le avem si ca le putem folosi oridecateori e necesar.

Daca cele cinci 5 simturi de baza ale unui om obisnuit sunt: simțul vizual (văzul), simțul auditiv (auzul), simțul olfactiv (mirosul), simțul gustativ (gustul) și simțul tactil (mecanorecepția), simturile unei fiinte umane mai evoluate sunt cele 5 plus versiunea parapsihica (subtila) a fiecaruia: clarvederea, clarauditia, clarsimtirea tactila, gustativa, olfactiva sau chiar telepatia sau teleportarea.

In mod normal, acum urmatorul pas de dezvoltare a unei fiinte umane in zilele noastre este de a re-invata sa-si foloseasca toate simturile extrasenzoriale, sa se lase sa simta si sa perceapa energia din ea si din jurul ei si modul de interactiune dintre toate tipurile de energii in manifestare in planul fizic si inca mult mai multe.

Prin re-descoperirea, re-folosirea si apoi dezvoltarea continua a abilitatilor subtile, fiinta umana evolueaza aici si acum. Cu alte cuvinte, crearea unei vieti frumoase in planul fizic incepe in primul rand cu crearea constienta a acesteia la nivele subtile energetice.

 • De ce se simt oamenii singuri, tristi si devin depresivi

Poate ca ati observat ca exista ceva anapoda in inimile si mintile multora dintre semenii nostri. Un numar tot mai mare de oameni sufera de depresie, au nevoie de medicamente pentru a functiona si chiar se sinucid. Milioane de oameni se simt singuri chiar daca populatia lumii este format din miliarde de locuitori sau chiar mai mult. Lumea poate fi definita ca un loc aglomerat, dar cu toate acestea singuratic.

Ceva lipseste. Asa ca multi oameni sunt monotoni, seci, lipsiti de bucurie si de viata. Oamenii merg ca somnambulii prin vietile lor, reactionand doar la situatiile create de altii, in timp ce orice lucru de valoare care are de-a face cu spiritualitatea autentica, trece pe langa ei. Sunt predominant mentali, analitici si pragmatici uitand ca au si au o parte energetica importanta, ce le apartine si de care s-au disociat fara sa-si dea seama de-a lungul sutelor de mii de ani: Sinele, adica acea legatura energetica dintre Spiritul si Sufletul ei, creata constient si permanent de catre partea fizica.

Ce lipseste din viata oamenilor?

Ceea ce lipseste este spiritualitatea autentica. Adica sa simta si sa perceapa acea legatura dintre ei ca parte fizica si sinele lor – ca parte a lor energetica subtila, dar de fapt, tot ei – conexiune pe care sa o restabileasca oricand si permanent constient.

Si pentru ca nu vor sa-si dea voie sa inteleaga ca ei sunt si partea fizica, materiala, grosiera dar si partea subtila energetica, eterica, viata lor se desfasoara disociat, accentul punandu-se pe planul fizic, palpabil si material. Si asa apare starea de ruptura interioara, de conflict interior, de neregasire in vietile lor. Acesti oameni nu au niciun scop. Nu au nicio motivatie sa se dezvolte si sa evolueze.

Reamintesc ca insemnatatea vietii consta in experientele pe care le parcurgi in timp ce evoluezi constient (adica iti pui mereu intrebarea “de ce fac ceea ce fac?”). Ei bine, daca o fiinta umana isi pierde timpul si nu evolueaza ci doar reactioneaza in directia supravietuirii de pe o zi pe alta, atunci viata ei este, in mare parte, lipsita de sens. Acum pe Terra, incepand  cu anul 2000 – anul schimbarii energiilor planetare, este deja timpul ca oamenii sa poata da sens vietii lor analizandu-si scopul existential si entuziasmandu-se in ceea ce priveste spiritualitatea autentica… dar acest lucru depinde doar de ei.

 • Exerseaza, exerseaza, exerseaza

Cel mai important lucru pe care il poti face pentru tine si singurul care, daca il faci indeajuns de mult, iti garanteaza succesul in dezvoltarea si intregirea personala ca si esenta energetica cu corp fizic si a anumitor abilitati parapsihice este, de asemenea, si singurul pe care daca nu il faci iti garanteaza esecul in evolutia ta, aici si acum. Este, totodata, si singurul lucru pe care il au comun toate persoanele cu capacitati extrasenzoriale care se  autodepasesc si se autoperfectioneaza continuu. Si aceasta este PRACTICA CONSTANTA.

Ca sa evoluezi, e necesar “sa faci” evolutie. Tu o traiesti, asadar e necesar sa faci constant exercitii, practici si tehnici.

“A citi” din carti, fb etc. informatiile noi este doar primul pas in a face ceva. Face parte din primul stadiu de pe drumul autocunoasterii. Apoi tu te “gandesti” la un anumit lucru, il analizezi si intelectualizezi, explorezi mental ideile noi ca sa vezi daca-ti plac sau ti se potrivesc si incerci sa te convingi pe tine insuti sa actionezi.

Faza cu actiunea ferma incepe atunci cand, intr-un final, inchizi cartile si te provoci.

A actiona constient si hotarat, cu incredere si curiozitate benefice, este pasul important pe care toti oamenii de succes il fac.

Si de aceea exista multi oameni fara success. Majoritatea oamenilor nu fac nimic inafara faptului de a manca, a dormi, a munci, a se reproduce si a se uita la televizor. Desigur, poate ca au “succes” intr-un anumit domeniu al vietii lor plictisitoare si neimplinitoare, la munca sau in afaceri dar este unul efemer si care nu tine de profunzime si de crestere spirituala autentica.

Foarte putini oameni de pe Terra isi pun intrebari despre ei si viata lor si vor sa evolueze spiritual cu adevarat, sa se cunoasca la toate nivelele si sa se provoace constient sa devina altceva decat sunt, ceva mai complet si mai adevarat, decat o viata anosta si searbada traita automat.

Crezi sau nu, draga prietene, cea mai mare provocare a fiintelor umane de pe Terra este incapacitatea lor de a actiona constient in directia dezvoltarii interioare dar in  sensul spiritualitatii autentice. Iar acest fapt se poate numi inertie spirituala si este o atitudine sustinuta de entitatile nebenefice de pe Terra prin plasa energetica blocanta numita matrix.

In drumul tau de dezvoltare la toate nivelele, ghideaza-te dupa urmatoarele principii energetice:

 1. Universul este o forta energetica invizibila, un camp urias de posibilitati infinite, creator prin energia iubirii neconditionate.
 2.  Cand incepi sa te gandesti la ceva, vei atrage prin Legea Rezonantei acel ceva in viata ta, dar vibratia lui va corespunde vibratiei tale din momentul emiterii gandului.
 3. Tu, ca fiinta umana, esti un camp de energie intr-o continua miscare, chiar daca aparent, in planul fizic ai o forma definita.
 4. Creezi permanent prin ganduri, cuvinte si actiune in plan fizic.  Lucrurile asupra carora te concentrezi se amplifica, asadar nu exista ganduri inactive. Nu-i asa ca suntem cu totii mult prea toleranti cu mintea noastra careia ii place sa plece la plimbare pe campii si sa ne creeze viata din automatisme?
 5. Conexiunea ta la Campul si Sursa de Constiinta infinita din iubire neconditionata iti va asigura ghidarea exacta si nelimitata si vei avea acces la raspunsuri sigure pentru orice vei cere vreodata.
 6. Gandurile si nivelul tau de constiinta influenteaza materia prin simpla emitere a intentiei.
 7. Gandurile si nivelul tau de constiinta iti asigura baza si fundamentul prin care corpul tau fizic se manifesta intr-un anumit fel.
 8. Esti conectat cu tot si toate in Univers.
 9. Universul este infinit, abundent, benefic, binevoitor si darnic si creeza mereu din energia iubirii neconditionate.

Iti amintesti distinctia pe care am facut-o intre a intelectualiza si a practica?

Merita sa repet acest lucru.

Termenul corect este PRACTICA SPIRITUALA CONSTIENTA, nu “intelectualism spiritual”.

Logica spune ca e necesara practica pentru a obtine rezultate si a dezvolta noi abilitati in planul fizic si subtil.

Dar daca acest lucru e atat de evident, de ce unii oameni nu-l fac?

Iata de ce: oamenii fac alegeri bazate pe credinte, sentimente si obiceiuri vechi, pastrate in subconstient, devenite in timp mod de viata. Daca ceva nou pare prea dificil sau e mult prea nou pentru mintea lor obisnuita sa traiasca in trecut si in experiente deja cunoscute, ei nu-l vor face, pentru ca mintea se blocheaza singura, “ingheata”.

In mare parte, acesta este un comportament inconstient. Nici macar nu-si dau seama.

In ceea ce priveste practica spirituala, multi incepatori daca experimenteaza un exercitiu nou dar care nu da rapid si usor rezultatele pe care si le doresc, simt aceasta ca pe un esec personal. Poate ca mai revin asupra lui o data, de doua ori dar daca inca nu functioneaza asa cum cred ca ar trebui, incep sa se simta si mai rau si sa piarda increderea in ei si in exercitiul respectiv. Se simt ca si cum ceva este neregula cu ei si devin frustrati si chiar furiosi. Si ghici ce? Mintea lor deodata se simte mai bine sa nu faca sau sa experimenteze ceva nou si ei nu-si mai doresc sa mai simta frustrarea de a esua sau furia ca nu le iese. Si se intorc in trecut la vechile obiceiuri.

Acesti oameni vor continua in schimb sa citeasca fiecare carte, fiecare material de pe net sau de pe fb, sa se uite la anumite programe de dezvoltare personala si sa asculte fiecare inregistrare, devenind “maestri” intelectuali care vor pretinde ca le stiu pe toate, desi nu au facut nimic concret in planul fizic material pentru a intelege la nivele profunde acel lucru, pentru a-l simti si percepe cu toate simturile din planul fizic sau chiar subtil.

Ei fac doar speculatii intelectuale logice pe baza intelectualismului lor, pot presupune, spunandu-si ca “daca mai invata inca putin, atunci pot intelege acel lucru si il pot pune in practica”.

Dar aceasta nu se va petrece vreodata pentru ca mintea lor va vrea mereu mai multa informatie; cu cat vor citi si invata mai mult, cu atat vor sa dori si mai mult. Si tot asa.

Pentru a opri acest lucru, trebuie mai intai sa constientizeze ce se petrece cu ei.

Si e necesar sa schimbe modul de gandire si atitudinea.

Este bine sa realizeze ca pe termen lung este mai nebenefic pentru ei sa rateze sa se cunoasca si sa-si nege abilitatile si talentele extrasenzoriale nebanuite, latent, blocate de atata timp de catre entitati, decat sa gestioneze niste provocari ale inceputului, ca si incepator.

Cand ai mers prima data pe bicicleta, probabil ai cazut de cateva ori. Dar ai renuntat la ideea de a merge vreodata pe o bicicleta? Mai mult ca sigur, nu.

Tu, draga prietene, vei reusi sa evoluezi spiritual daca vei continua sa lucrezi cu tine la acest aspect.

Si retine: “o calatorie de zece mii de mile incepe cu un pas” si apoi cu un altul si un altul, cu rabdare, intelegere si consecventa. Pentru tine.

Continua sa mergi pe acest drum si intr-un final sigur vei atinge destinatia dorita.

Cheia catre succesul spiritual dar si in planul fizic material este practica. Iar acest succes se va vedea si se va percepe prin tot ceea ce vei crea constient prin gand, cuvant si actiune atat in plan eteric cat si fizic si prin calitatea vietii create constient aici si acum.

Cat de repede? Totul este functie de tine: de cat de hotarat esti pe noul drum, de cat de ferm si increzator in tine, cat curaj manifesti si de cata deschidere ai la experiente noi si provocatoare, in asa fel incat, prin tot ceea ce faci prin lucrul cu tine sa-ti dizolvi, rapid sau nu dar in ritmul tau, toate blocajele interioare existente de atatea sute de mii de ani, adica aparute exact din primul moment cand pe Terra a fost instalat matrixul ca sistem de blocare si manipulare al entitatilor parazite venite aici in cautare de hrana energetica.

Intr-un articol urmator, pentru cei interesati, voi continua sa va ghidez, de data aceasta prin cateva exercitii practice, sa intelegeti si sa constientizati cele 5 simturi din planul fizic, la nivelele lor mai profunde.

Visits: 3 Visits: 325303

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site-ul nostru. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Reject