Hipnoza,  Spiritualitate autentica

Ce este Sursa de Conștiință Infinită?

De a lungul incursiunilor noastre astrale, la intrebarea noastra, “ cum s-a petrecut totul? Cum a inceput totul? Cum a fost creat totul?” Sursa din dimensiunile carora am pus intrebarea, ne raspundeau pe rand: a existat si atat; deocamdata atat e necesar sa stiti; e mai presus de intelegerea mintii voastre etc. Cu alte cuvinte, singurul lucru pe care putem sa il facem acum  azi este sa spunem ca ea a existat dintotdeauna, a fost dintotdeauna acolo, chiar daca detaliile nu le putem  inca accesa in mod direct.

Si totusi, putin cate putin, prin flash-uri,  imagini si perceptii pe care le-am avut de-a lungul sesiunilor coroborate cu informatiile obtinute din studierea cartilor mai multor autori in domeniu, am ajuns in punctul in care putem sa spunem ca  ne-am format  o idee cat de cat.

Si pentru ca doream sa impartasim toate aceste informatii primite disparat intr-un context coerent si logic, am cerut Sinelui propriu  sa mi se redea toate acestea cat mai clar in plan fizic. Asa am primit textul lui Robert Bruce despre Constiinta si creatie, care noua ni se pare relevant.

“Constiinta, reflectand asupra ei insisi, a realizat ca singura metoda prin care putea sa devina mai buna era doar prin evolutia ei continua. Mai intai ca o singura constiinta, apoi, abordand o strategie noua, si-a dat seama ca poate evolua foarte bine si prin multiplicare. Asadar a  inceput sa genereze unitati de constiinta, toate dupa asemanarea si esenta ei, doar pentru a-si continua evolutia. Asa au aparut in prima faza sute de mii de unitati de constiinta, toate acestea lucrand individual pentru un scop comun. Aici ne aflam azi. Noi suntem constiinta manifestata. Derivate din Sursa Originala de Constiinta, dotate cu intelect si cu scopul esential de indeplinire a propriei noastre evolutii si, deci, a evolutiei Sursei Constiintei Originale.”

In continuare, scenariul din teoria noastra se deruleaza in modul urmator:

“In scopul ca noi, toate unitatile de constiinta, sa evoluam, Sursa de Constiinta a proiectat si a creat un sistem de dimensiuni (vibrationale n.n.). Fiecare dimensiune consta intr-un Univers unic sau intr-o realitate unica (sunt 11 dimensiuni si in fiecare dimensiune sunt o infinitate de universuri.)n.n)).

Aceasta existenta multi-dimensionala este instrumentul pe care trebuie sa il folosim in mod constient si cu care trebuie sa interactionam, pentru a invata si evolua.”

Si ce credeti ca au facut toate aceste unitati de constiinta? Au interactionat cu realitatile create de ele pe nivele de vibratie. S-au jucat creind si au invatat din propriile creatii.

Raportarea la realitatea zilnica, a fiintei energetice  care suntem,  este si aici hotaratoare, aici pe Terra, in 3D. In consecinta,  atunci cand iei o decizie buna pentru tine, in viata ta apare o imbunatatire a calitatii acesteia, iar cand iei una gresita, apare scaderea calitatii din viata ta (se manifesta Legea rezonantei). In acest fel, noi aici, ca unitati de constiinta, putem invata atat din reusitele noastre cat si din esecuri. Realitatea este de fapt un” joc universal” pe care il punem in practica in scopul de a evolua la nivelul 3D. Si acest lucru credem ca se petrece, intr-un fel sau altul, la nivelul tuturor dimensiunilor, prin simpla autocopiere a copiilor initiale. De cate ori? Nu stim. Dar stim ca noi toti, in calitate de unitati de constiinta, suntem derivati dintr-o unitate de constiinta mult mai avansata. Noi il numim Sine propriu. Si el evolueaza impreuna cu noi. Si pentru ca are un  rol in progresul nostru, el este cel care poate fi accesat pentru indrumare la nivelul cel mai profund al nostru. Cu alte cuvinte, cand iti spui intrebrea “care este scopul vietii?” “de  ce exist eu aici si acum?”, raspunsul este simplu: sa evoluezi prin experienta vietii in sine. “Fie ca iti traiesti viata ca un infirm sau un atlet, un cersetor sau un miliardar, experienta de viata in sine este importanta”. Fiecare moment trait in aceasta calatorie pe care ti-ai ales-o este importanta pentru evolutia ta spirituala. Sensul vietii este redat de momentele pe care le experimentezi, pe masura ce avansezi pe calea evolutiei tale.”

Si este exact ceea ce Sursa Initiala si Infinita a intentionat sa fie.

Ca fiinta umana, menirea ta este sa evoluezi. Acesta este motivul pentru care esti o fiinta constienta inteligenta.

Noi lasam deschisa aceasta abordare, sau altele care vor veni, pe nivele de vibratie si de accesare a informatiilor…

Mai jos, aveti descrierea clara a ceea ce este Sursa Infinita, Adevarata Primordiala, de care va vorbeam, gasita pe blogul https://triunghiul-treimii.blogspot.co

Sursei “nu îi pasă”, pentru că Ea Însăși experimentează!

Prin Ea și împreună cu Ea se experimentează Experimentul numit Creație: Viața (organică și anorganică), (auto)Evoluția, (auto)Transformarea. Deoarece Totul se transformă (Evoluează) și nimic nu se pierde (se re-Creează), ”moartea” nu reprezintă decât o transformare al cărei scop/sens înseamnă o nouă Creație…o re-Creație!

Sursei “nu îi pasă”, pentru că Sursa este Tot Ceea Ce Este!

Este însăși Viața, este însăși Moartea!

Sursei “nu îi pasă”, pentru că Ea Însăși a ales să (auto)evolueze în toate modurile posibile…și imposibile, minții umane!

Sursei “nu îi pasă”, pentru că Ea a ales să se (auto)cunoască în toate modurile posibile…și imposibile, minții umane!

Sursei “nu îi pasă”, pentru că Ea știe ce Face…și ce trebuie Făcut!

Sursei “nu îi pasă” dacă o părticică a Sa nu ”se iubește pe Sine”, înainte de toate…nu îi pasă, deoarece Ea a ales să experimenteze și auto-negarea de Sine. Sursa știe că, la un moment dat, acea părticică se va trezi…va conștientiza cine este și de unde provine. Totodată, Sursa duce (și) până la extrem auto-negarea de Sine, pentru că știe că acea părticică a Sa ”va alege”, la final, auto-dezintegrarea și re-integrarea în Acasă. Dezintegrarea și re-integrarea (auto-negarea dusă la extrem) se vor manifesta, simultan, atunci când întreaga Creație va auto-evolua într-o Nouă Creație, superioară celei anterioare!

Sursei “nu îi pasă” de ”moartea” unei părticele a Ei deoarece știe că (se) va re-Crea ”altceva” cu/din acea Energie!

Nici nouă,  ființelor umane, nu ar trebui să ne pese de moartea fizică deoarece suntem o părticică a Sursei care Este!  Totuși, ne pasă…ne pasă, atât de mult și de tare, tocmai datorită faptului că ni s-a inoculat (cu bună știință) această frică de moarte iar noi ”am uitat” esențialul: am uitat că SUNTEM ÎNSĂȘI SURSA CĂREIA NU-I PASĂ!

Visits: 4 Visits: 295325

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site-ul nostru. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Reject