Din Lumea Astrala,  Ezoterism

Luna

LUNA este Satelit Artificial adus cu anumite scopuri pe orbita pământului ! Aceasta este goală pe interior, de fapt este o Mare bază extraterestră !!

Așa că am să vă spun lucrurile direct: – „Luna, luna voastră nu este o lună. Nu este naturală, cum este o planetă. Este un obiect artificial, care a fost construit de rase interstelare și adus pe orbita Pământului. Este o navă spațială numită „Sferă Dyson” sau o „biosferă artificială ”. Vreți să vedeți o navă spațială de aproape? Ei bine, există una pe care o puteți urmări în fiecare zi: este în fața ochilor voștrii și … este Luna”.

5. BIOSFERA LUNII: CARACTERISTICI

Acest tip de navă spațială sferică mare, care evoluează la viteze super-luminice este folosită de rasele interstelare pentru explorarea spațiului profund. Dimensiunile sale sunt enorme, în comparație cu navele mici rotunde de aproximativ 20 metri în diametru, pe care le numiți „OZN”, „nave de cercetare” sau „nave de tip tick-tac”, care sunt echivalentele stelare ale mașinilor voastre de pe Pământ. Raza biosferei Lunii este de 1.737 kilometri. Este foarte veche și a fost construită, din metal de titan, pe șantierele navale din Pitolla, una dintre planetele lui Arcturus, în constelația Böotes, casa Dieslientiplexului (Arcturienii). Structura sa metalică este alcătuită din clădiri de metal, conectate din interiorul biosferei. Intrați în ea cu o navă spațială prin intrările „ecuatoriale” (în centrul sferei) sau prin intrări specifice. Biosfera, Luna este goală. Avea mai multe niveluri în interior: sala mașinilor, zone de comandă și pilotaj, nivele superioare pentru observare spațială, zone administrative, săli de consiliu, spitale, locuri de restaurare, locuri pentru relaxare, camere de meditație, săli de dezvoltare fizică, zone private de apartamente pe mai multe punți/nivele: urbane, rurale și marine. Inițial această biosferă a fost unul dintre locurile de trăit ale andromedanilor, care folosesc biosfere artificiale ca și planete, așa cum fac și cu Viera Andromeda, de exemplu, pentru că preferă așa cum se spune „să păstreze investițiile mobile”, așa că ei își pot deplasa biosferele atunci când este nevoie sau în caz de pericol. Această navă enormă a fost pilotată de echipaje responsabile și adusă în vecinătatea Pământului, cu aproximativ 12.000 de ani în urmă, și la 500 de ani după ce Tiamat s-a dezintegrat. A fost folosită din lipsă a ceva mai bun, deoarece a fost grav deteriorată și a fost contaminată cu particule nucleare ionizante, în timpul războaielor de pe Marte. De când este plasată pe orbita Pământului, a fost golită și a fost folosit ca FOB, o bază de operare avansată de multe rase interstelare.

6 – SCURT ISTORIC al TIAMAT

Înainte de a fi adusă biosfera Lunii, Pământul nu avea lună. Nu a avut niciodată una. Era planeta Tiamat care era considerată a fi luna și se numea: „Steaua dimineții.” sau„ Al doilea soare”. Tiamat a fost cea pe care poarele antice au văzut-o pe cerul lor, nu luna actuală și Tiamat a fost cea care a inspirat marile mituri ale lui ‘Nibiru’ și ‘Hercobulus’. În timpul războaielor de pe Marte, undele de șoc de la armele extraterestre au ajuns la Tiamat, dar nu a explodat. Ceea ce s-a întâmplat de fapt, a fost că undele de șoc ale armelor cu plasmă erau atât de puternice că au provocat energiile planetei să se schimbe; deplasarea energiilor a provocat apoi ca toată apa de pe planetă să se miște, dezechilibrând-o complet; și acest dezechilibru a fost cel care a provocat, ca într-un efect de domino, distrugerea planetei care s-a dezintegrat bucată după bucată, ca niște bucăți pierdute în spațiu. Tiamat a fost de 4 ori mai mare decât Pământul și a fost alcătuit în principal din apă. Au fost doar câteva continente. Partea solidă: continentele, care au plecat în resturi constituie acum centura de asteroizi. Toți acești asteroizi sunt bucăți de Tiamat. Partea lichidă: apa și vâscozitățile (negre, roșii și verzi) au căzut atât pe Venus, cât și pe Pământ, care au inundat cele două planete. Pe Pământ, apa de pe Tiamat care a căzut a fost numită „Marele potop”. Odată ce Tiamat a dispărut,dinamica cosmică a fost tulburată serios: planetele au deraiat și și-au schimbat pozițiile, iar Pământul a început să fie supus schimbărilor orbitei ireversibile și schimbărilor climatice; s-a decis apoi stabilizarea acesteia prin înlocuirea Tiamatului cu o biosferă artificială. Andromedanii au pilotat Luna și au așezat-o acolo unde se află în prezent.

7 – DECIZIE BOGATĂ ÎN CONSECINȚE

Luna a fost adusă în urmă cu 12.000 ani Pământ liniari. Tiamat dispăruse deja de peste 500 de ani. Războaiele încă erau dezlănțuite, între cei doi adversari: pe de o parte, ufopienii (Federația Unită a Planetelor și aliații), iar pe de altă parte: invadatorii altor descendențe extraterestre. Ambele părți suferiseră daune foarte mari; erau toți epuizați. Lipsea necesarul resurselor militare și nu mai puteau lupta. Unii dintre invadatorii atacatori au ales să fugă spre Pământ și să se ascundă acolo. Federația Unită a Planetelor (UFoP), nu era încă UFoP în acel moment. A existat un proto-consiliu la început, format doar din Andromedani și Dieslientiplex, care a devenit mai târziu „Înaltul Consiliu din Andromeda” compus din 12 specii principale. Ufopienii au crezut că situația nu poate fi lăsată așa cum era, pentru că lucrurile s-ar fi înrăutățit. S-au consultat reciproc și au găsit o soluție: nu a fost cea mai bună soluție, pentru că ei știau consecințele grave pentru nativi și lirieni, care deja se stabiliseră pe Pământ, dar nu aveau altele și erau epuizați. Această soluție a permis:

• compensarea pierderii echilibrului cosmic care era în pericol odată cu dispariția lui Tiamat ;

• recâștigarea controlului asupra unei situații care eluda pe toată lumea și care risca să degenereze mai departe, dincolo de ceea ce își imaginaseră: în special invazia întregului sistem solar SOL 13 care ar fi fost sub controlul total al invadatorilor,

• să nu lase tehnologii extraterestre pe biosferă la dispoziția comercianților de deșeuri, în special tehnologii cu punct zero;

• să închidă invadatorii pe Pământ, chiar dacă ufopienii știau consecințele negative pentru populațiile indigene.

• Și dintr-un punct de vedere strategic: consecințele, chiar dacă au fost tragice, au fost mai puține decât dacă lăsau întregul sistem solar SOL 13 sub controlul acestor invadatori.

Asta a făcut posibilă intervenția din nou mai târziu, ceea ce nu ar fi fost cazul, dacă ufopienii ar fi pierdut controlul asupra întregului sistem solar SOL 13. Invadatorii i-ar fi împiedicat și nici măcar nu s-ar fi putut apropia de Pământ, așa cum o fac în prezent. Ne întrebăm ce s-ar fi întâmplat atunci cu pământenii. Prin urmare, ufopienii au decis să folosească această biosferă lunară veche care suferise daune mari și servise ca țintă nucleară, pentru a prinde invadatorii într-o rețea electromagnetică plasată în jurul Pământului și blocându-i: această biosferă este Luna. Din păcate, această capcană i-a închis și pe Lirienii care trăiau deja pe Pământ, în acel moment. Lirienii au fugit din sistemul lor solar LIRA-VEGA, după ce au fost atacați violent de acești aceiași invadatori; Emigraseră tot în acest cadran al galaxiei, în special în constelații din Pleiade, Triunghiul și SOL 13 și se stabiliseră pe Pământ, cu mult înainte de dezintegrarea Tiamatului. Schimbul și comerțul între Tiamat și Pământ erau înfloritoare, cu mult înainte ca invadatorii să apară pe Pământ.

8 – INSTALAREA LUNII ȘI TEHNOLOGIA ÎNFRÂNĂRII

Ufopienii au instalat atât antene releu, pentru a seta balonul electromagnetic în jurul Pământul și proiectoare holografice astfel încât o hologramă ascunde partea vizibilă a biosferei Lunii văzută de pe Pământ, în conformitate cu Prima Directivă. Acum, trebuie să realizați un lucru: acest lucru s-a întâmplat acum 12.000 ani. Ufopienii dețineau DEJA la acea vreme, ceea ce rasa umană a descoperit în 2020 sau nu a descoperit încă. Nu UFoP în sine a plasat bula, deoarece este o Federație și aceasta reunește 1.000 de planete, adică miliarde de oameni. UFoP nu este o entitate individuală, ca o persoană. Rasa care a plasat bula este una dintre rasele interstelare de tip uman-Lirian (pe care nu o voi numi aici de dragul respectului pentru toate rasele interstelare), ei au amplasat câmpul electromagnetic din jurul Pământului; Desigur, acest lucru a fost în consultare cu toate celelalte planete angajate în această luptă.Decizia nu a fost unilaterală și în mintea Ufopienilor, oricum a fost doar o soluție temporară. Au fost mulți morți și răniți după războaie devastatoare și au sperat să se poată vindeca, odihnească, să restaureze trupele și echipajele, precum și forțele militare și credeau că datorită câmpul electromagnetic din jurul Pământului, invadatorii nu puteau ieși și situația era sub control. Ideea lor era să se pregătească să revină în forță și să termine treaba, distrugând liniile invadatoare de pe Pământ, să rezolve definitiv problema și în cele din urmă, să îndepărteze bula electromagnetică. Dar surpriză ! Deoarece evenimentele nu sunt scrise în piatră, situația s-a întors împotriva lor: în timp ce strângeau noi trupe, situația s-a inversat: liniile invadatoare ajutați de alte ființe care au venit în nave din afara bulei, i-au ajutat să-și redezvolte tehnologia și au ieșit din ea. Ufopienii au aterizat de mai multe ori pe Pământ, pentru a-i elibera pe lirieni și pe pământeni și să retragă bula electromagnetică; dar când au aterizat au urmat lupte acerbe, urme care se mai pot vedea încă pe Pământ și a fost în zadar. În istoria Pământului, au fost numiți îngerii căzuți sau Elohimii.

9 – HOLOGRAMA ASCUNDE BIOSFERA LUNII

Deci, ufopienii au adus biosfera lunii și au creat o hologramă, pentru a o ascunde de vederea nativilor care trăiesc pe Pământ. Această obligație face parte din recomandările Primei Directive, care invită rasele care au atins o capacitate interstelară, de a lăsa civilizațiile native să se dezvolte în mod natural. Doar partea vizibilă a Lunii este acoperită de hologramă. Pe cealaltă parte se vede biosfera metalică. Pe biosferă, a cărei structură este formată din mii de clădiri metalice, sunt instalate atât antene cu releu electromagnetic (despre care voi vorbi mai târziu) și zeci de mii de proiectoare, conectate într-o rețea. Toate sunt controlate de un computer central și de inteligență artificială. Fiecare proiector este o stație mică în sine ce este responsabil pentru o micro-parte a suprafeței hologramei… la fel ca „pixelii” unei imagini. Funcționează ca niște televizoare cu cristale lichide. Proiectoarele constau dintr-o imagine și un sistem de iluminare din spate plat. Lumina este cea a soarelui. Această lumină de fundal surprinde lumina soarelui din spatele lunii. Luminozitatea Lunii provine deci de la Soare, care o luminează. Dar lumina Soarelui ce lovește suprafața de titan a biosferei este prea slabă, deci partea plană a proiectoarelor o captează, o amplifică și o reflectă pentru a o direcționa în proiector, prin partea de imagine. O bună analogie cu modul în care funcționează, este un proiector cu diapozitive sau un proiector cu laser în aer liber folosit pentru proiecții de scene animate pe clădiri publice. Pentru a vedea diapozitivul, aveți nevoie de un proiector; Noi punem diapozitivul într-o crestătură și proiectorul îl luminează; putem apoi să proiectăm imaginea și să o vedem. Unda pe care o vezi în aceste imagini este reorientarea normală a proiectoarelor. Progresia lunii în spațiu și forma acesteia se adaptează perfect la cea a soarelui. Ufopienii s-au sincronizat pentru a captura lumina soarelui 24 de ore pe zi și pentru a menține holograma constantă.

10 – CRATERE, MĂRI, PIRAMIDE, CLĂDIRI, MINE ȘI NAVE SPAȚIALE PE LUNĂ

CE ESTE REAL ?

Din Viera Andromeda, care este staționată în spatele lunii, biosfera este o adevărată sferă metalică care seamănă cu o bilă metalică opacă de oțel și această sferă este alcătuită din clădiri de tot felul, care ies din structura sa și care fac parte integrantă din construcția sa. Este real și material.

CE NU ESTE REAL ?

Pe de altă parte, aceasta este partea pe care o vedeți: suprafața care arată ca un plastic neted, un pic cam ciudat, ca pielea unei broaște, făcută din cratere și mări care toate au aceeași adâncime. Nu există suprafață din sol sau roci, nu există cratere sau mări; Este doar o proiecție grafică vizuală ca o realitate virtuală, o hologramă 3D. Nu există mine: așa cum auzim că s-a explicat pe Pământ, cu brazde săpate în Pământ pentru a extrage minerale. Acolo nu există mine pur și simplu, pentru că nu există sol și nici roci. De fapt, ceea ce înseamnă „mineri”, atunci când spun că „minează luna” este să facă ceea face un negustor de resturi atunci când resturile sunt colectate și vândute sau schimbate prin barter. „Minerii” sunt muncitori în fier vechi, care distrug clădiri sau nave și recuperează tot ceea ce poate fi: metale adesea necunoscute pe pământ, aur, argint, alte metale prețioase, tehnologie avansată, cabine de pilotaj, birouri, scaune, ecrane, programe… precum traficanții de deșeuri ce demontează carcasele vechi de mașini pe care cumpărătorii le reinstalează pe alte vehicule. Apoi, aceste metale și tehnologiile avansate, recuperate din biosfera lunii sunt puse înapoi pe piețele de schimb sau livrate pe alte planete și reutilizate fie pentru alte construcții sau pentru inginerie inversă. Acest lucru se face într-un spirit de reutilizare a resurselor naturale de către rasele interstelare care nu aruncă nimic niciodată și care nu au neapărat acces la aceste resurse pe propria lor planetă. Reutilizează totul, pentru că toate resursele sunt prețioase. Până la un singur șurub. Toate construcțiile pe care le vedeți de pe Pământ sunt reale, dar sunt cele mai înalte părți ale anumitor clădiri care fac parte din structura biosferei lunii. Toate clădirile sunt din metal și sunt conectate dedesubt, din interiorul biosferei. Și ceea ce vedeți, de pe Pământ, sunt părțile înalte ale turnurilor sau ale clădirilor care ies prin hologramă un pic ca pe Pământ, când vezi turnurile clădirilor foarte înalte, care se arată deasupra ceții. Și vedeți în următoarele imagini că, cu cât ștergi mai mult înălțimea clădirilor, cu atât rămân părți mai puțin vizibile și acesta este motivul pentru care, clădirile reperate pe Lună sunt atât de împrăștiate.

11 – CÂMPUL ELECTROMAGNETIC

În jurul Pământului Să vedem acum câmpul electromagnetic care înconjoară Pământul și care a menținut viața, rasele care trăiesc aici, fauna și flora, la frecvența de 7.83 hz și în 3D, pentru ultimii 12.000 ani. Este obișnuit ca rasele interstelare să amplaseze un câmp energetic în jurul unei planete atât pentru:

a) a o proteja de amenințări spațiale sau de invadatori,

b) și pentru a-i monitoriza dezvoltarea, la fel ca un grădinar care pune o acoperire peste o grădină în timpul creșterii, pentru a o proteja de prădători și colonizatori și pentru a maximiza dezvoltarea acestuia.

Când acest câmp electromagnetic este instalat, acesta are aceeași frecvență cu cea a planetei: adică 50 Hz. Apoi planeta este terra-formată; rasele interstelare care conduc, aduc floră, faună, iar viața umană se formează așa cum a fost cazul planetei Pământ, cu miliarde de ani în urmă, (și acesta este motivul pentru care, apropo, există delfini pe Pământ cu descendență siriusiană). Delfinii au fost aduși de aici, de pe Sirius. Aceste câmpuri electromagnetice nu sunt instalate în contact direct cu planeta, ci în exterior la limita magnetosferei sale. Toate viețuitoarele generează un câmp în jurul lor, pe care-l numiți „aură” și care are forma unui toroid. La fel, toate planetele au o magnetosferă naturală care este aura lor și ele toate au forma unui toroid. Un toroid este cea mai de bază formă de ghidare, exprimată de conștiință. Pământul este o ființă vie și conștientă, la fel de conștientă ca tine. Prin urmare își generează și propria aură, care nu este altceva decât magnetosfera sa. Limitele exterioare ale aurei Pământului sunt centurile Van Allen. Când flăcările solare și undele cosmice ajung pe Pământ, ele lovesc centurile Van Allen și putem vedea creșterea frecvențelor și rezonanțelor Schumann.

12. – TEHNOLOGIILE DE ÎNFRÂNARE ALE FFRECVENTELOR PĂMÂNTULUI

Acum, să trecem la tehnologiile de înfrânare a frecvențelor Pământului care sunt folosite din biosfera lunii și modul în care funcționează. Standardul de frecvență universal este de 50 Hz, 5D, densitatea a 5-a. Este, de asemenea, standardul materiei. Totul în acest univers este în 50 Hz. Luna este în 50 Hz (5D). Înainte de a fi sub control artificial, Pământul era în 5D, pentru că acestea sunt frecvențele sale naturale. Conștiința naturală a Pământul este 5D și 50hz. Tot ce se află în afara Pământului se află în 5D, cu excepția Pământului, care este în 3D. Prin urmare, ufopienii și aliații au construit 12 reactoare nucleare, pentru a alimenta cele 10 motoare și inteligența artificială, biosfera lunară. Inteligența artificială a biosferei lunii a fost programată pentru a emite un fascicul de energie mare spre Pământ, pentru a prinde și coborî frecvențele la 7,83 Hz, 3D. Pe măsură ce transmisiile sunt îndreptate către Pământ, este întotdeauna aceeași parte a lunii care este orientată spre Pământ, pur și simplu, pentru că pe această parte a lunii sunt localizate antenele de releu. Tehnologia este destul de simplă: există diferite modele de antene de rețea, precum turnurile de telefonie mobilă de pe Pământ care trimit transmisii în formă de con. Dar la această distanță, sistemul nu ar fi fost suficient de puternic. Prin urmare, „parazitează” magnetosfera Pământului astfel încât să o facă să lucreze pentru acesta la nivelul său exterior: cel al centurilor Van Allen. Cu alte cuvinte, folosind principiul interferenței negative sau distructive, reactoarele impun literalmente o frecvență specifică magnetosferei Pământului, scăldând tot Pământul, fauna, flora și populația în aceeași frecvență 7,83 Hz, baza 3D, cea a Matricei Pământului și a rezonanțelor Schumann. Pentru a micșora sau micșora o frecvență, este suficient să transmiteți o frecvență negativă de – 42,17 Hz, pentru a o schimba de la: 50 – 42,17 = 7,83 Hz; care este starea actuală a materiei pe Pământ și este echivalentă cu rezonanțele 3D și Schumann. Atunci magnetosfera este lovită de o serie de unde, care sunt concepute pentru a combinaenergia naturală produsă de magnetosferă, cu energia artificială a reactoarelor pentru a forma un perete radiant sau o barieră foarte densă, înconjurând întreaga planetă. Acest tip de radiații sunt ionizante și electromagnetice; și este devastator pentru biologia Pământului. Acum înțelegeți că rezonanța lui Schumann nu este starea naturală a Pământului. Este rezultatul unei prinderi, a unei conexiuni cu frecvența Pământului pentru a o coborî și a o menține în 3D.

13. – STAREA LUNII ȘI A OCUPANȚILOR ACESTEIA (Descriere făcută de Zen)

Iată o descriere a biosferei lunare, făcută de cineva care a văzut-o personal (în 2016): Acesta este Zen, mentorul meu … „Toată echipa mea a mers acolo. Este complet goală și fantomatică. Arată ca un spital de psihiatrie, din anii ’50. Cineva se întreabă ce tipuri de experimente s-au făcut acolo și mă îngrozește gândul tuturor acestor oameni în cuști, sclavi torturați și copii răpiți care trebuiau să vină aici, ca sclavi sexuali sau muncitori pentru a ajuta la dezmembrarea structurilor sau trecerea prin acest loc oribil, în tranzit către alte planete. Biosfera este complet jefuită, pentru a se recupera tot ceea ce este util: diferite metale și alte lucruri. Totul se prăbușește și peste tot sunt ruine. Au rămas doar clădiri abandonate și nave spațiale demontate, deoarece atunci când Forțele Aliate de Intervenție captează o navă inamică, o depozitează într-una dintre numeroasele baze subterane și o demontează în întregime, bucată cu bucată. Multe nave spațiale ale Programului Spațial Secret au fost confiscate și sunt lăsate pe Lună în așteptarea demontării și recuperării metalelor și a tehnologiei lor.” În ceea ce privește ocupația Lunii, el adaugă:„ Luna este complet goală, dar din 2009 a existat o bază Dieslientiplex (Arcturiană) care este utilizată pentru întâlniri și pentru monitorizarea lunii și a zonei. Navele mari arcturiene sunt active și staționate la suprafață, dar sub hologramă. Vasele mai mici care intră și ies din structură sunt în principal nave spațiale discoidale ufopiene. Ele intră fie prin acces, cât și prin hangare aflate la nivelul „ecuatorului” lunar sau prin intrări specifice. Ufopienii au preluat controlul asupra acesteia datorită unei forțe militară extrem de puternice, compusă din Forțele Militare ale Urmahs, Alfratienii, Antarienii și Pleiadienii Taygetani, sub comanda căpitanului Asket din Temmer. Din 2009, biosfera lunară este complet goală și ufopienii sunt cei care o gestionează. Nimeni nu poate intra fără autorizarea Înaltului Consiliu al UfoP sau supravegherii acestuia.”

14 – TEHNOLOGII DE ÎNFRÂNARE ÎNVECHITE

Reactoarele au fost menținute în funcțiune de către invadatori, de mii de ani. Dar sunt bătrâne și este o tehnologie învechită. Totul se dezintegrează și reactoarele eșuează unul după altul. Inițial erau 12.

• 8 s-au defectat deja; au fost reparate, dar nu mai funcționează acum.

• 4 încă funcționează și din cele 4 doar 2 sunt operaționale, dar funcționează doar la 80% din capacitatea lor.

• celelalte 2 se vor defecta foarte repede, deoarece sunt grav deteriorate.

Când ultimele 2 eșuează, cele două care rămân și funcționează la 80% din capacitatea lor, nu vor putea produce energia a 12 reactoare, pentru a păstra bula electromagnetică activă. Bula a scăzut deja cu 80%. Devine mai subțire și controlul 3D scade din ce în ce mai mult. Deci frecvențele cresc și se adaugă la cele ale flăcărilor solare și ale undelor cosmice. Ultimele 2 reactoare care funcționează în continuare la 80% vor ceda, de asemenea, indiferent dacă ne place sau nu, și acest lucru se va întâmpla în orice moment. Prin urmare, acesta este urgența cu care ne confruntăm:

1) Frecvențele voastre biologice naturale erau reduse intenționat și artificial, acum sunt numai la 20%, în loc de 100%; deci trebuie să știi cum să gestionezi acest tip de energie.

2) Nivele dvs. de percepție au fost reduse; acum simțurile dvs. au crescut cu 80%,

3) Spectrul dvs. vizual, percepțiile dvs. senzoriale;

4) Conștiința ta, femeile și ciclurile marine, ritmurile circadiene, toate au fost restrânse la 7,83 Hz și acum cresc cu viteză mare, cu vârfuri de 154 Hz .

5) Și aceasta din cel puțin 3 surse: flăcări solare, unde cosmice și reactoare lunare eșuate, slăbind controlul asupra Pământului.

Prin urmare, UFoP, ufopienii, au decis de la preluarea biosferei Lunii să le lase să se deterioreze, pentru a opri sistemul de prindere și să lase biotopul și populația Pământului să-și recâștige frecvențele naturale în 50 Hz. În cele din urmă, ufopienii au reușit să pună capăt celor mari conflicte interstelare și după cum au promis, s-au întors pentru a termina ceea ce începuseră și înlătură bula electromagnetică. Prin urmare, nu mai sunteți prizonieri și nu mai puteți revendica, așa ca înainte, statutul victimelor războiului, al persoanelor manipulate sau controlate, să ocărâți rasele interstelare prin interpunere video și să vă alăturați lor să termine lucrarea: ei au făcut-o și încă o fac. Acum depinde de voi să vă apucați de muncă și să deveniți o rasă autonomă și independentă.

15 – VEȘTILE BUNE

Controlul lunar se va opri în cel mult 2 ani, iar centurile Van Allen vor dispărea. Consecințele sunt enorme ! Înainte, voi ați fost 100 % în matrice și totul revine înapoi la un standard normal de 50 Hz, 5D. Vestea bună este:

1) Biosfera lunară este complet goală și sub supravegherea Ufopienilor, de mai mult de 11 ani. Nimeni nu poate merge acolo fără autorizarea lor și traficul de oameni care trecea pe acolo a fost oprit.

2) Reactoarele nu vor fi reparate sau înlocuite. Acestea sunt menținute la strictul minim de către Dieslientiplex și aliații, ca să permită o ieșire treptată a umanității din realitatea 3D în care a fost menținută, la o realitate 5D;

3) 8 reactoare au eșuat deja, 2, de asemenea vor eșua rapid și ultimele 2 nu vor putea produce ele împreună, energia care a fost produsă anterior de 12 reactoare pentru a menține bula electromagnetică funcțională. O să le slăbească și mai mult și cu siguranță le vor opri, de asemenea.

O NOUĂ PERSPECTIVĂ CARE S AR PUTEA SĂ NASCA CONTROVERSE IN RÂNDUL CELOR CARE ÎNCĂ DORM !!!

Bula va cădea. Prin urmare, aceasta înseamnă că DEJA sunteți 80% într-o perspectivă și mentalitate 5D. Este o schimbare foarte mare. Deja ați văzut diferența în ultimii ani și chiar mai mult astăzi. Din ce în ce mai mulți oameni se trezesc. Folosiți această nouă energie pentru a vă pregăti pe deplin pentru a evolua în 50 Hz (în loc de 7,83 Hz). Este ușor pentru unii. Dar necesită eforturi considerabile în ceea ce privește schimbarea vieții și perspectivei, precum și să suporte fiziologic acest nou tip de energie, deoarece după cum puteți vedea cu rezonanțele Schumann, frecvențele cresc o singură dată la fiecare 2 sau 3 zile, de mai multe ori pe zi și această rată va crește odată cu defectarea reactoarelor. Controlul Matricei s-a încheiat. S-a terminat. Vă puteți bucura.

16 – ȘTIRILE MAI PUTIN BUNE

Dar asta nu înseamnă sfârșitul problemelor pentru oameni. Este un nou tip de viață care începe. Viața în 50 Hz și nu suntem la sfârșitul necazurilor noastre… pentru că asta este de asemenea, locul unde se află cea mai mare amenințare pentru rasa umană. Și, așa cum am văzut mai devreme, amenințarea care determină rasele interstelare să iasă din prezența lor anonimă, este aceasta: cea mai mare amenințare la adresa omenirii este trezirea brutală a oamenilor care nu sunt pregătiți și este deja în desfășurare !! Mulți oameni se întreabă ce li se întâmplă. Milioane și milioane de oameni care nu știu nimic despre toate acestea, o familie de fermieri pierdută în mijlocul pustietății; un profesor de la o grădiniță care nu știe nimic despre toate acestea; soldații și militarii care nu știu nimic despre noua realitate, se vor trezi brusc, peste noapte, când ultimele două motoare se vor opri. Toți acești oameni vor începe să vadă cu zoom de 50 Hz. Spectrul lor vizual, percepțiile, auzul, sentimentele, gândurile, telepatia lor, totul se va extinde brusc.

• vor simți frecvențe înalte, cu care nu sunt obișnuiți;

• vor deveni telepatici și se vor întreba de ce aud voci, sau radio sau canale tv în urechi sau în cap și vor avea senzația de a înnebuni;

• vor vedea culori vii și vor avea vise ciudate sau se vor vedea pe sine în altele cronologii sau alte lumi;

• poate se vor vedea pe ei înșiși, mai mulți în același timp și vor crede că au halucinații;

• vor vedea toate simptomele și semnele controlului matricial de la naștere și vor gândi că au fost înșelați.

Vor acuza vecinii lor, guvernele lor, federaţia;

• vor vedea fantome, entități negative, reptilieni în corpurile lor naturale care colindă străzile marilor orașe;

• vor exista „erori” în matrice, iar clădirile nu vor mai fi la locul lor exact pe Pământ;

• ego-urile vor prelua controlul: nebunie, frică, ură, violență și furie;

• oamenii cu frică-panică vor lua armele și vor ataca sau ucide tot ce-i înconjoară.

17 – MOTIVUL ADEVĂRAT PENTRU MARELE CONTACT DESCHIS CU RASE INTERSTELARE

Și întrucât doar o amenințare poate autoriza rasele interstelare să deroge de la Prima Directivă, această amenințare a trezirii brutale a umanității care rămâne fără pregătire, este cea care motivează toate rasele interstelare să iasă din anonimatul lor și să se arate puțin câte puțin, să contacteze oamenii direct și să accelereze lucrurile, întrucât suntem încă departe de 1% de treziți (77 milioane oameni). Trezirea brutală se va întâmpla pentru toată umanitatea. Este un fapt și este motivul pentru care acum este o necesitate absolută ca celelalte rase să se arate și să-și dezvăluie prezențele lor, aparențele lor, culturile lor, modurile lor de a fi și de a gândi și navele lor spațiale de dimensiuni mamut.

18 – APEL CĂTRE TOATE SEMINȚELE STELARE

Așa că fac apel la toate semințele stelare, din TOATE descendențele stelare, de pe toată planeta. Acum este momentul să începem să explicăm ce se întâmplă tuturor celor din jur. Pregătiți-i vă rog, aveți grijă de ei și / sau să creați grupuri de sprijin sau de discuții.

1) Către cei care sunt treji: prezentați elementele din ACȚIUNILE 3 și ACȚIUNEA 4; vorbiți despre cele două aspecte: natural și artificial.

2) Celor care nu sunt treziți: prezentați doar elementele din ACȚIUNEA 3 și folosiți creșterea naturală a frecvențelor, datorată erupțiilor solare și undelor cosmice, pentru a-i pregăti.

3) Începeți în jurul vostru: în mediul vostru fizic apropiat.

Mama voastră, tatăl, soțul, copiii, dragostea ta, bunici și stră-bunicii, unchi și mătuși, veri, prieteni și vecini. Vorbiți despre asta, de la persoană la persoană. Vorbiți despre asta ca și cum vorbim despre COVID-19: ceva ce se întâmplă și trebuie să știi despre asta. Fără a forța și fără dramă sau mister. Cu bunătate și respect, față de persoana lor. Nu contează dacă o negă. Nu insistați.Le-ați spus, așa că ei știu despre asta.

CONCLUZIE

Ascensiunea nu înseamnă luarea unui lift și a merge până la o altă dimensiune fizică sau pe o planetă paradis extraterestră, pentru că și ele au problemele, limitele, conflictele lor și speranțele lor. La fel ca și voi, și ei trebuie să evolueze și să renunțe la limitele modurilor lor de gândire și ale propriilor lor sisteme de credințe. Aveți grijă să nu vă scufundați în venerația extraterestră: este dreptul dvs., desigur, dar sunt grădinile vecinului de alături; chiar le găsești a fi frumoase, sunt ale lor și ale societății lor și nu a voastră. Și acum este nevoie să construim o grădină complet umană. Ceea ce se numește în mod obișnuit „Înălțare” nu este vorbind strict, o ascensiune; nu merge fizic de la o dimensiune fizică 3D la una superioară; nu însemnă să levitezi, să urci pe o scară cosmică, să te ridici în rang spiritual sau să iei un ascensor spiritual sau extraterestru. Este exact opusul: este abandonarea conceptelor învechite care sunt chiar limitele gândirii .

text preluat

Visits: 2 Visits: 359962

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + five =

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site-ul nostru. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Reject